Leuke zwangerschaps kleding

Leuke zwangerschaps kleding

Bij LOD begrijpen we maar al te goed dat het lastig kan zijn om leuke zwangerschaps kleding te vinden. Daarom hebben we in onze collectie duurzame dameskleding standaard meerdere mooie belly wraps. Deze zijn gemaakt van stof met een lichte stretch, waardoor ze super comfortabel zitten. Ze geven wat support aan de buik, wat op zich al prettig is, en maken het makkelijk om normale outfits om te toveren tot leuke zwangerschaps kleding. Je kunt ze namelijk gebruiken over shirtjes heen die wat te kort zijn geworden, of over andere looks waarbij de buik wat koud voelt of meer ondersteuning kan gebruiken. En laten we eerlijk zijn, met zo’n fijne belly band legt u ook gemakkelijk de aandacht op de buik, en dat is precies wat leuke zwangerschaps kleding moet doen.

Shop nu

Duurzame belly band van zachte stoffen

Net als de rest van onze collectie zijn ook de belly bands gemaakt van duurzame stoffen. Dit wil zeggen dat de stoffen geproduceerd zijn op een manier die het milieu zo min mogelijk schaadt, iets wat we bij LOD erg belangrijk vinden. We denken bewust na over de impact die we met onze kleding maken, en steunen diverse sociale projecten door samen te werken met verschillende naaiateliers. Onze leuke zwangerschaps kleding is dus niet alleen prettig om te dragen, maar draagt ook bij aan een betere wereld. De bewuste en transparante wijze waarop we alles laten produceren maakt de items super duurzaam, en dat voelt wel zo prettig, niet?

Shop nu

leuke zwangerschaps kleding

Leuke zwangerschaps kleding afstylen

Heb je de kast al vol liggen met leuke zwangerschaps kleding, inclusief een paar van onze belly wraps? Dan is het tijd voor accessoires! Om zo duurzaam mogelijk met onze stoffen om te gaan gebruiken we de restjes vaak om stijlvolle scrunchies of een bandeau voor je haar van te maken. Deze zijn dus veelal gemaakt van dezelfde stoffen als de andere items uit de collectie, en daardoor heel gemakkelijk te combineren. Ze maken een outfit helemaal af, en zijn bovendien super handig om een slordig of ongewassen kapsel mee te verbloemen. We weten allemaal hoe weinig tijd een vrouw voor zichzelf overhoudt wanneer ze de zorg voor een kleintje draagt, maar ook als je om een andere reden tijd tekort hebt zijn deze scrunchies en haar bandeaus ideaal. Combineer ze met de oversized kleding uit onze collectie of draag ze met de andere favorieten uit je kast. In het uitgebreide aanbod aan kleuren en printjes zit iets wat past bij elke look!

Shop nu