Bandeau haar

Stijlvolle bandeau voor in je haar

Bij LOD vinden we het heel belangrijk om zo duurzaam mogelijk om te gaan met de stoffen die we inkopen. Daarom gebruiken we de restjes van onze collectie om toffe scrunchies of een bandeau voor je haar van te maken. Deze zijn dus veelal gemaakt van dezelfde kleuren en prints als de standaard collectie duurzame dameskleding, en dus makkelijk te combineren. We maken ze van zowel effen stoffen als met mooie prints, zodat je ze heel basic kunt dragen, maar ook als toffe eyecatcher. Een bandeau voor je haar zit het lekkerst als hij niet constant afschuift. Daarom zit er in onze exemplaren een ijzerdraadje verwerkt. Dit maakt dat ze gemakkelijk in de juiste vorm te duwen zijn, en niet zomaar afglijden. Een ontwerp waar over nagedacht is dus!

Shop nu

Duurzame bandeau voor je haar

Net als onze oversized dameskleding en leuke zwangerschaps kleding is elke bandeau voor je haar gemaakt van op duurzame wijze geproduceerde stof. Dit vinden we bij LOD erg belangrijk. We werken samen met diverse naaiateliers, en steunen daarmee verschillende sociale projecten. Zo dragen we met onze collectie bij aan een betere wereld, en jij als klant dus ook! Of je nu bij ons zo’n bandeau voor je haar shopt, een super comfi wijd vest of een belly wrap, alles is gemaakt met oog voor detail en duurzaamheid. Onze sustainable fashion is bovendien van goede kwaliteit, en gaat dus erg lang mee. In een wereld waarin er ontzettend veel geconsumeerd wordt zijn wij blij dat we kunnen bijdragen aan de slow fashion-beweging. Met items van goede kwaliteit, die lekker lang meegaan.

Shop nu

Bandeau haar

Comfort en power

Of het nu om zo’n stijlvolle bandeau voor je haar gaat of om een van onze oversized kledingstukken, comfort en power zijn twee kenmerken die we daar graag in terugzien. Bij LOD vinden we dat elke vrouw zich krachtig moet voelen in wat ze draagt, maar zich tegelijkertijd comfortabel mag kleden. Onze collectie duurzame dameskleding is het perfecte voorbeeld van de combinatie van deze twee termen. Al onze items zijn gemaakt van zachte stoffen die prettig voelen op de huid, en hebben mooie structuren en prints die je super vrouwelijk doen voelen. Combineer ze desgewenst met een zachte maillot of juist een stoere jeans om de gewenste look te krijgen, en style ze af met de scrunchies of bandeaus. Door de vele basic items is alles eindeloos met elkaar te combineren, en zijn alle items dus echte one-of-a-kind musthaves voor in jouw garderobe.

Shop nu