HELP

MAATVOERING

Alle items, behalve de broeken, zijn 1 maat en hebben een ‘oversized’ fitting. Dit wil niet zeggen dat wij ‘one size fits all’ beloven. De items kunnen gedragen worden door personen met maat XS t/m XL (soms ook XXL). Draag je normaal maat XS of S? dan zal de kleding extra oversized vallen. Bij een M nog steeds een ruime fitting en bij de maten L en XL zal de kleding wat meer aansluiten. Uiteraard zegt de maat niet alles over jouw exacte afmetingen, dit is verschillend per persoon. Daarom staan de afmetingen bij de items vermeld zodat je na kan meten of het item ook voor jou geschikt is. Heb je hier nog vragen over, stel ze gerust.

KLEDING RUILEN & RETOURNEREN

Doordat er veel tijd en liefde in het handwerk zit, stellen wij het op prijs dat er verantwoordelijkheid wordt genomen door de koper en de aankoop bewust gedaan zal worden. Bij twijfel over een product: stel gerust vragen zodat wij je kunnen helpen. Zo kunnen we retouren zo veel mogelijk inperken, want deze zijn funest voor (kleine) ondernemers.

In geval van ruilen of retourneren dient er eerst contact met LOD te worden opgenomen: lotteoudshoorndesign@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, artikelnaam & ordernummer.
Graag een briefje met je naam en ordernummer bij het artikel in de doos voegen. De verzendkosten voor het terugsturen van het te ruilen of retournerende artikel zijn voor eigen rekening. Het retourartikel dient binnen 14 dagen na levering in de originele staat teruggestuurd te worden (ongedragen, ongewassen & zonder beschadigingen). De retour gezonden artikelen zijn op eigen risico van de klant.

Door de wet zijn wij verplicht om geld terug te geven. Door het item te ruilen of voor een tegoedbon te kiezen help je ons door te gaan met onze passie.

Retouradres: Lotte Oudshoorn Design, Zeugstraat 42, 2801 JC Gouda.

BETALEN & VERZENDEN

Voor het verzenden binnen Nederland rekent LOD €6,95 verzendkosten. Voor het verzenden naar alle overige landen in Europa wordt een apart tarief berekend. Alle bestellingen worden door Post NL verzonden.

De bestellingen worden binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling zorgvuldig ingepakt en verzonden vanuit Gouda. De pakketjes worden iedere maandag en donderdag verzonden. LOD behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.

Je kan bij het afrekenen ook kiezen voor de optie ophalen. We sturen je dan een mail wanneer je bestelling klaar ligt om opgehaald te worden. Hierbij betaal je geen verzendkosten. Je bestelling kan opgehaald worden bij 'Onze Nieuwe Winkel' op Zeugstraat 42, 2801 JC Gouda.

Wil je je pakket laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt? Stuur ons dan na het plaatsen van je bestelling een mail met het adres van het pakketpunt. Dan zorgen we dat het daar naartoe wordt verzonden. 

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Veilig en makkelijk betalen via iDeal met je eigen bank en PayPal. Voor klanten uit België is het mogelijk om via Bancontact te betalen.

GARANTIE

Alle Items worden zorgvuldig ontworpen en uitgewerkt. Mocht het artikel onverhoopt niet voldoen aan de gewenste kwaliteit biedt LOD garantie aan de klant. Deze garantie is 1 maand geldig na de aankoop van het artikel. Deze garantie is alleen van toepassing als de klant zich heeft gehouden aan de wasvoorschriften. Klachten / tips graag mailen naar lotteoudshoorndesign@gmail.com.

WASVOORSCHRIFTEN

Please handle with care! Zo voorkom je krimpen, onnodige beschadigingen en kan je zo lang mogelijk genieten van jouw LOD.

Lees meer over de wasvoorschriften op deze pagina.