Help

MAATVOERING

Alle items zijn 1 maat en hebben een ruime ‘oversized’ fitting. Dit wil niet zeggen dat wij ‘one size fits all’ beloven. De items kunnen gedragen worden door dames met maat XS t/m XL (soms ook XXL). Draag je normaal maat XS of S? dan zal de kleding extra oversized vallen. Bij een M nog steeds een ruime fitting en bij de maten L en XL zal de kleding wat meer aansluiten. Uiteraard zegt de maat niet alles over jouw exacte afmetingen, dit is verschillend per persoon. Daarom staan de afmetingen bij de items vermeld zodat je na kan meten of het item ook voor jou geschikt is. Heb je hier nog vragen over, stel ze gerust.

KLEDING RUILEN & RETOURNEREN

In geval van ruilen of retourneren dient er eerst contact met LOD te worden opgenomen: info@lotteoudshoorndesign.nl. Vermeld hierbij uw naam, artikelinfo & factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van het te ruilen of retournerende artikel zijn voor eigen rekening. Het retourartikel dient binnen 7 dagen na levering in de originele staat teruggestuurd te worden (ongedragen, ongewassen & zonder beschadigingen). De retour gezonden artikelen zijn op eigen risico van de klant.

Doordat er veel tijd en liefde in het handwerk zit en er maar een bepaalde oplage aangeboden wordt, stellen wij het op prijs dat er verantwoordelijkheid wordt genomen door de koper en de aankoop bewust gedaan zal worden. Bij twijfel over een product: stel gerust vragen zodat wij u kunnen helpen.

Uiteraard mag het artikel geruild worden wanneer het onverhoopt toch niet naar wens is en ontvangt u een tegoedbon met onbeperkte geldigheid of het aankoopbedrag retour.

Retouradres: Lotte Oudshoorn Design, Zeugstraat 42, 2801 JC Gouda.

BETALEN & VERZENDEN

Voor het verzenden binnen Nederland rekent LOD 5,95 verzendkosten. Voor het verzenden naar België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Verenigd Koninkrijk rekent LOD 8,95 euro. Alle bestellingen worden door PostNL verzonden. De bestelling wordt binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. LOD behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht. De bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Veilig en makkelijk betalen via iDeal met je eigen bank en PayPal. Voor klanten uit België is het mogelijk om via Bancontact te betalen.

GARANTIE

Alle Items worden zorgvuldig ontworpen en uitgewerkt. Mocht het artikel onverhoopt niet voldoen aan de gewenste kwaliteit biedt LOD garantie aan de klant. Deze garantie is 1 maand geldig na de aankoop van het artikel. Deze garantie is alleen van toepassing als de klant zich heeft gehouden aan de wasvoorschriften. Klachten / Tips graag mailen naar info@lotteoudshoorndesign.nl.

WASVOORSCHRIFTEN

Please handle with care! Zo voorkom je krimpen, onnodige beschadigingen en kan je zo lang mogelijk genieten van jouw LOD.

WAS HET ITEM:
– met de hand
– zo koud mogelijk – maximaal 30 graden
– binnenste buiten

FIJN VOOR HET ITEM + MILIEU:
– gebruik zo min mogelijk (bio)wasmiddel
– maak geen gebruik van de droger