Duurzame dameskleding

Oversized duurzame dameskleding

Onze collectie duurzame dameskleding is vrijwel geheel oversized gemaakt. Dit doen we heel bewust, want comfort staat bij ons hoog in het vaandel. Door je lekker te voelen in wat je draagt voel je je krachtiger, en dat straal je uit. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het thema duurzaamheid, en zijn alle items dus gemaakt van op duurzame wijze geproduceerde stoffen. Ook gebruiken we enkel labels en verpakkingsmaterialen van gerecycled papier/karton, en niet van plastic. Onze duurzame dameskleding draagt daardoor bij aan een betere wereld, want laten we eerlijk zijn: de wereld kan elk beetje steun op dit moment heel goed gebruiken.

Shop nu

Duurzame dameskleding als je zwanger bent

Ben je op zoek naar mooie, duurzame dameskleding voor als je zwanger bent? Dan moet je zeker eens onze collectie belly wraps bekijken. Deze zijn perfect om een outfit mee aan te passen als je zwanger bent. Leuke zwangerschaps kleding is soms moeilijk te vinden, maar met deze belly wraps tover je elke look om tot zwangerschapsmode. Je kunt ze gebruiken over shirtjes heen die te kort zijn geworden, of simpelweg over jurkjes of andere looks waarbij de buik koud voelt of wel wat ondersteuning kan gebruiken.

Duurzame dameskleding
De belly wraps zijn gemaakt van een stof met een lichte stretch, en een handig hulpmiddel bij het creëren van stijlvolle zwangerschapslooks. Bovendien leg je er gemakkelijk de aandacht mee op je buik, en dat is wat iedere zwangere vrouw wil, niet waar? Daarom hebben we ze een vast onderdeel gemaakt van onze collectie duurzame zwangerschapskleding.

Bekijk kleding

Sustainable fashion met een goed gevoel

Bij LOD staan we voor sustainable fashion van goede kwaliteit, met een zo klein mogelijke impact op het milieu. Duurzame dameskleding met een goed gevoel dus, of het nu een jurk, vest of bandeau voor uw haar betreft. We maken namelijk ook accessoires om een outfit helemaal mee af te maken. De bandeau met ijzerdraad bijvoorbeeld, is wat ons betreft de perfecte accessoire om een minimalistische look mee af te stylen. We hebben ze in diverse kleuren en printjes, en vaak van dezelfde stoffen als de standaard collectie duurzame dameskleding. Zo combineer je ze gemakkelijk met de kledingstukken, maar je kunt ze natuurlijk ook los bestellen.

Deze bandeaus en scrunchies zijn voor ons een slimme manier om restanten stof te gebruiken, waardoor we deze niet weg hoeven te gooien. En de overige restantjes? Die stoppen we af en toe in fijne Zero Waste Boxen die je tevens voor een klein prijsje kunt bestellen om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Shop producten