LOD is met vakantie!

1 t/m 17 juni zijn wij er even niet. Bestellingen kunnen gewoon gedaan worden maar worden pas op maandag 18 juni verzonden. Daarom betaal je in deze periode geen verzendkosten. Onze nieuwe winkel in Gouda is wel gewoon open!

Back to top
Follow us:
BASIC

Met mooie basic items in de kast kan je eindeloos combineren & zijn daarom een musthave voor een geslaagde (minimalistische) garderobe. Wij proberen de mooiste en fijnste basics te creëren die behalve eenvoudig, one of a kind zijn en niet onbelangrijk van een mooie kwaliteit.

BETTER WORLD
Wij proberen zo duurzaam en eerlijk mogelijk te produceren, zo dragen wij graag ons steentje bij aan een mooiere wereld. De productie vindt plaats in eigen atelier maar ook bij het ‘wereld wijven lab’. Dit sociale project ondersteunt vrouwen met diverse culturele achtergronden met een achtergrond in de confectie. Meer over duurzaamheid, lees je hier.
COMFORT & OVERSIZED

Alle items vallen oversized, want comfortabele kleding is alles. Naast de ruime fitting zijn alle items ‘1 size’. Hierdoor kan LOD door velen gedragen worden: heb je maatje XS, S? dan valt de kleding lekker ruim, bij de maten M, L, XL steeds wat passender. Gouden LOD regel: kleding kan nooit te groot zijn!

IK PROBEER KLEDING TE ONTWERPEN DIE JE EENMAAL AAN NIET MEER UIT WILT DOEN: JE FAVORIETE BASIC KLEDINGSTUK
FEEL GOOD

Kleding is niets oppervlakkigs, het zegt iets over jou.
Wanneer jij je goed voelt in je outfit zal dit iets doen met je zelfvertrouwen en zal je dit uitstralen. En geloof mij: een positieve uitstraling maakt het verschil en kan je veel moois bengen. Believe in de law of attraction!

With love, Lotte