LOD is met vakantie!

1 t/m 17 juni zijn wij er even niet. Bestellingen kunnen gewoon gedaan worden maar worden pas op maandag 18 juni verzonden. Daarom betaal je in deze periode geen verzendkosten. Onze nieuwe winkel in Gouda is wel gewoon open!

Back to top
Follow us:
MAATVOERING

Alle items zijn 1 maat en hebben een ruime ‘oversized’ fitting. Dit wil niet zeggen dat wij ‘1 size fits all’ beloven. De items kunnen gedragen worden door dames met maat XS t/m XL. (soms ook XXL).

Draag je normaal maat XS of S? dan zal de kleding extra oversized vallen. Bij een M nog steeds een ruime fitting en bij de maten L en XL zal de kleding wat meer aansluiten.

Uiteraard zegt de maat vrij weinig over jouw exacte afmetingen, zo kan je van boven misschien een S dragen en onder juist een XL. Daarom staan de afmetingen bij de items vermeld zodat je na kan meten of het item ook voor jouw goed is. Heb je hier nog vragen over, stel ze gerust via social media of een mailtje.

KLEDING RUILEN & RETOURNEREN

In geval van ruilen of retourneren dient er eerst contact met LOD op te worden genomen: info@lotteoudshoorndesign.nl. Vermeld hierbij naam, artikel info & factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van het te ruilen of retournerende artikel zijn voor eigen rekening.

Het retourartikel dient binnen 7 dagen na levering in de originele staat teruggestuurd te worden (ongedragen, ongewassen & zonder beschadigingen). De retour gezonden artikelen zijn op eigen risico van de klant.

Doordat alle items handgemaakt zijn, er veel tijd en liefde in zit en er maar een beperkt aantal items verkrijgbaar zijn is het niet mogelijk geld terug te krijgen bij een retour. Uiteraard mag het artikel geruild worden en ontvangt u een tegoedbon met onbeperkte geldigheid.

Retouradres: Lotte Oudshoorn Design, Zeugstraat 42, 2801 JC Gouda.

BETALEN & VERZENDEN

Voor het verzenden binnen Nederland rekent LOD 4,95 verzendkosten.

Voor het verzenden naar België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Verenigd Koninkrijk rekent LOD 6,95 euro.

Alle bestellingen worden door PostNL verzonden. De bestelling wordt binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

LOD behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.

De bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Veilig en makkelijk betalen via iDeal met je eigen bank. En voor klanten uit België is het mogelijk om via Bancontact te betalen.

GARANTIE

Alle Items worden zorvuldig ontworpen en uitgewerkt. Mocht het artikel onverhoopt niet voldoen aan de gewenste kwaliteit biedt LOD garantie aan de klant. Deze garantie is 1 maand geldig na de aankoop van het artikel. Deze garantie is alleen van toepassing als de klant zich heeft gehouden aan de wasvoorschriften. Klachten / Tips graag mailen naar info@lotteoudshoorndesign.nl.

WASVOORSCHRIFTEN

Please Handle with care!

Zo voorkom je krimpen, onnodige beschadegingen en kan je zo lang mogelijk genieten van jouw LOD.

WAS HET ITEM:

– Met de hand
– Zo koud mogelijk – maximaal 30 graden
– Binnenste buiten

FIJN VOOR HET ITEM + MILIEU:

– Gebruik zo min mogelijk (bio)wasmiddel
– Maak geen gebruik van de droger

With love, Lotte