LOD is met vakantie!

1 t/m 17 juni zijn wij er even niet. Bestellingen kunnen gewoon gedaan worden maar worden pas op maandag 18 juni verzonden. Daarom betaal je in deze periode geen verzendkosten. Onze nieuwe winkel in Gouda is wel gewoon open!

Back to top
Follow us:

FAQ

Home / FAQ

 

LOD – Frequently asked Questions

 

Kleding RUILEN & RETOURNEREN

In geval van ruilen of retourneren dient er eerst contact met LOD op te worden genomen: info@lotteoudshoorndesign.nl. Vermeld hierbij naam, artikel info & factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van het te ruilen of retournerende artikel zijn voor eigen rekening.

Het retourartikel dient binnen 7 dagen na levering in de originele staat teruggestuurd te worden (ongedragen, ongewassen & zonder beschadigingen). De retour gezonden artikelen zijn op eigen risico van de klant.

Doordat alle items handgemaakt zijn, er veel tijd en liefde in zit en er maar een beperkt aantal items verkrijgbaar zijn is het niet mogelijk geld terug te krijgen bij een retour. Uiteraard mag het artikel geruild worden en ontvangt u een tegoedbon met onbeperkte geldigheid.

Retouradres: Lotte Oudshoorn Design, Zeugstraat 42, 2801 JC Gouda.

 
 

BETALEN & VERZENDEN

Info:

Voor het verzenden binnen Nederland rekent LOD 3,95 verzendkosten.

Voor het verzenden naar Belgie, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Verenigd Koningkrijk rekent LOD 7,50 euro.

Alle bestellingen worden door PostNL verzonden. De bestelling wordt binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

LOD behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.

De bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is.

 
Betalingsmogelijkheden:

1. Veilig en makkelijk betalen via iDeal met je eigen bank.

2. Betalen bij afhalen; dit is mogelijk bij de kleding winkel ‘onze nieuwe winkel’ in Gouda. De openingstijden van deze winkel kunt u vinden op de site www.onzenieuwewinkel.com. Let op: Hierbij dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

 

GARANTIE

Alle Items worden zorvuldig ontworpen en uitgewerkt. Mocht het artikel onverhoopt niet voldoen aan de gewenste kwaliteit biedt LOD garantie aan de klant. Deze garantie is 1 maand geldig na de aankoop van het artikel. Deze garantie is alleen van toepassing als de klant zich heeft gehouden aan de wasvoorschriften. Klachten / Tips graag mailen naar info@lotteoudshoorndesign.nl.

 

WASTIPS

Please Handle with care!

LOD raadt aan om de items in de wasmachine op 30 graden te wassen, hierdoor wordt de kwaliteit behouden en kunt u nog langer genieten van uw handgemaakte unieke kledingstuk. De kledingstukken kunnen niet in de droger. Weetje: aan de achterkant van het merklabel vind u de wasvoorschriften van het product.

 
With love, lotte