LOD is met vakantie!

1 t/m 17 juni zijn wij er even niet. Bestellingen kunnen gewoon gedaan worden maar worden pas op maandag 18 juni verzonden. Daarom betaal je in deze periode geen verzendkosten. Onze nieuwe winkel in Gouda is wel gewoon open!

Back to top
Follow us:

About LOD

Home / About LOD

LOD – “your favorite basic fashion item”

BASIC
Met mooie basic items in de kast kan je eindeloos combineren & zijn daarom een musthave voor een geslaagde (minimalistische) garderobe. Wij proberen de mooiste en fijnste basics te creëren die behalve eenvoudig, one of a kind zijn en niet onbelangrijk van een mooie kwaliteit.
De ontwerpen zijn tijdloos & vormen een middelvinger naar de wegwerp maatschappij waar we tegenwoordig in leven.  Alle items zijn stuk voor stuk zorgvuldig in eigen land met veel liefde ontworpen en gemaakt.
VOOR IEDEREEN
LOD is voor iedereen, jong en oud, kleine en grote posturen, wat je stijl ook is er zal altijd iets voor je bij zitten. De prijzen zijn gemiddeld zodat het voor iedereen leuk en tastbaar blijft. Ook is er een speciale lijn voor de  mini’s onder ons ‘LITTLE LOD’ zodat mama & mini kunnen matchen.
COMFORT & OVERSIZED
Kleding die lekker (lees heerlijk) zit hoeft per definitie niet meteen sexloos te zijn. Dit tegendeel bewijzen wij; comfort en fashion hebben elkaar gevonden. Alle items vallen oversized, want oversized is gewoon altijd beter. Gouden LOD regel: kleding kan nooit te groot zijn!

lotte: ‘Ik probeer kleding te ontwerpen die je eenmaal aan niet meer uit wilt doen: je favoriete basic kledingstuk’.

FEEL GOOD
Wanneer je een outfit draagt die je mooi vind en ook  nog eens super lekker zit, voel je je goed. Deze basis is goed voor het vertrouwen in jezelf en hierbij het begin van een mooie dag. Want zelfvertrouwen maakt knap en brengt geluk. Hoe jij je voelt dat straal je uit.
Believe in de law of attraction!
With love, lotte